3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven? Loopt het water in de wastafel niet meer goed weg of staat u regelmatig tot uw enkels in het water omdat het doucheputje overstroomt? Dan is de kans groot dat er ergens een verstopping zit. Onze ontstoppers staan 24/7 voor u klaar om uw verstopping te verhelpen.

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft. Ontstoppingsbedrijf Bilthoven kan elke verstopping verhelpen. Wij kunnen alles wat op het riool aangesloten is ontstoppen. Daarnaast helpen wij u graag bij een leidingbreuk, verzakking, rioolinspectie of rioolvervanging.

Wilt u geholpen worden door Ontstoppingsbedrijf Bilthoven? Bel dan gerust voor een afspraak naar 030 308 09 92.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Bilthoven

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Bilthoven is geheel Bilthoven en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw verstopping te ontstoppen.

Wilt u een loodgieter van Ontstoppingsdienst Bilthoven inschakelen? Bel dan gerust voor een afspraak naar 030 308 09 92.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Bilthoven

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven helpt u graag met alle mogelijke problemen aan uw riool. Hieronder vallen: verstoppingen, leidingbreuken, verzakkingen, rioolinspecties of rioolvervangingen.

Dus het maakt niet uit of u een verstopping heeft in de afvoer van de de wc, de douche, of de gootsteen. Wij komen zo snel mogelijk en lossen het vakkundig voor u op. Indien gewenst kunnen wij de afvoeren ook doorspuiten met hoge druk zodat de leidingen en het riool weer mooi schoon zijn. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van vervelende verstoppingen.

Heeft u de hulp van een ervaren vakman nodig? Of wilt u uw afvoeren preventief laten doorspuiten? Neem dan gerust contact op via 030 308 09 92.

Spoed

Een verstopping komt vaak op de meest onhandige momenten. Denk bijvoorbeeld aan een wc verstopping op het moment dat u uw verjaardag aan het vieren bent en er dus veel visite is die de wc nog moeten gebruiken. Op zo’n moment wil je dat de verstopping met spoed opgelost wordt.

Riool Ontstoppen Bilthoven staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om verstoppingen met spoed te verhelpen. Dus bent u met spoed op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Bilthoven? Bel dan snel op 030 308 09 92.

Hardnekkige verstoppingen

Hardnekkige verstoppingen zijn vrijwel niet zelf op te lossen omdat het probleem te complex is. Hier moet dan professionele apparatuur voor gebruikt worden. Ontstoppingsbedrijf Bilthoven beschikt over alle benodigde apparatuur en helpt u graag.

Heeft u vaker last van verstoppingen? Dan is het aan te raden om uw afvoeren eens te laten inspecteren met behulp van een camera. Wellicht dat er iets mankeert aan de afvoer of de riolering waardoor er steeds een blokkade ontstaat.

Heeft u een hardnekkige verstopping? En wilt u hiervoor de hulp van Riool Ontstoppen Bilthoven inschakelen? Bel dan naar 030 308 09 92.

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven met betaalbare tarieven

Ontstoppingsbedrijf Bilthoven levert kwaliteit tegen vaste betaalbare tarieven. Daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten. Wij maken op locatie altijd eerst een prijsopgave met de benodigde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en heeft u geen vervelende financiële verrassingen achteraf.

Wilt u de hulp van Onstoppingsbedrijf Bilthoven inschakelen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers via 030 308 09 92.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Bilthoven helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Bilthoven? Riool Ontstoppen Bilthoven staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Bilthoven? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Bilthoven!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Bilthoven

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bilthoven?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Bilthoven via 030 308 09 92. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 09 92

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Bilthoven?

De prijzen van Riool Ontstoppen Bilthoven zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Bilthoven komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Bilthoven?

Ontstoppingsdienst Bilthoven ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Bilthoven verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Bilthoven helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Bilthoven bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Bilthoven inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 09 92.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Bilthoven en omstreken. Waar u ook woont in Bilthoven, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 09 92 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Bilthoven zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 92.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bilthoven? Neem gerust contact op via 030 308 09 92.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 92.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Bilthoven was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

FC De Bilt

Riool Ontstoppen Bilthoven is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Julianaschool

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Bilthoven.

Esther

Wooncentrum Schutsmantel

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Bilthoven is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button