3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Bilthoven

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Bilthoven

Gootsteen Ontstoppen Bilthoven? Loopt het water in uw gootsteen niet meer goed weg? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een verstopping aan het ontstaan. Het is verstandig om niet lang te wachten met hulp inschakelen. De verstopping kan dan alleen maar erger worden.

Een gootsteen verstopping ontstaat meestal door etensresten, vetten, oliën, en zelfs zeepresten die zich ophopen in de afvoer. Dit zorgt na verloop van tijd voor een blokkade waardoor het water niet meer goed doorstroomt.

Heeft u last van een verstopte gootsteen? En wilt u hiervoor de hulp inschakelen van Gootsteen Ontstoppen Bilthoven? Neem dan contact op via 030 308 09 92.

Gebruik deze middelen niet

Wij raden het gebruik van ontstoppingsmiddelen af. Deze middelen bevatten veelal chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit is slecht voor de afvoer en daarnaast kan het gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Deze middelen kunnen in contact met de huid zorgen voor brandwonden en daarnaast is het niet gezond om de vrijkomende gassen in te ademen.

Behalve bovengenoemde redenen moeten de chemicaliën ook weer weggespoeld worden door het riool. Het water in het hoofdriool wordt hierdoor onnodig vervuild. Daarom moeten wij in Nederland het gebruik van deze middelen zoveel mogelijk voorkomen.

Wilt u ook liever geen chemische middelen gebruiken? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven via 030 308 09 92.

Oorzaak gootsteen verstopping

Het is belangrijk om te achterhalen waardoor de afvoer verstopt is geraakt. Zo kunt u gericht te werk gaan. Daarom hebben wij hier een aantal mogelijkheden waardoor het riool verstopt kan raken:

– Etensresten, vet, vuil: vaak zijn vetten, oliën en etensresten de oorzaak van een verstopte schoorsteen. Vloeibaar vet/olie spoelt niet weg met water maar gaat juist stollen in de afvoer. Een dergelijke verstopping ontstaat vaak pas na verloop van tijd doordat de resten en vet/olie zich ophopen in uw afvoer.
– Leidingbreuk: een leiding kan een breuk hebben waardoor vuil blijft hangen in de leiding.
– Rioolverzakking: het riool kan verzakken waardoor het water niet door kan spoelen.
– Boomwortels kunnen de leiding blokkeren.

Afhankelijk van de oorzaak van de gootsteenverstopping, en waar de verstopping in de afvoer zit, kan bepaald worden hoe de verstopping effectief opgelost kan worden.

Is het onduidelijk wat de oorzaak van de verstopping is? En wilt u dit laten beoordelen door een vakman? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 92.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Wilt u de gootsteen ontstoppen met een plopper? Dit kan effectief zijn maar helaas werkt een plopper niet bij hardnekkige verstoppingen.

Om een plopper effectief te gebruiken zet u de plopper op de afvoer. Het is van belang dat de zuignap van de plopper goed aansluit en volledig over de afvoer heen zit. U kunt het rubber eventueel wat flexibeler maken door de plopper onder de warme kraan te houden.

U kunt zuigkracht creëren door de steel van de plopper op en neer te duwen en te trekken. Hierbij is het niet nodig om veel kracht te zetten. De verstopping kan hierdoor juist hardnekkiger worden doordat de verstopping dan vaster geduwd wordt.

Heeft de plopper niet geholpen? Gootsteen Ontstoppen Bilthoven helpt u graag! U kunt contact opnemen via 030 308 09 92.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn kan ook een effectieve methode zijn om een verstopping te verhelpen. Dit kunt u doen door zuiveringszout (baking soda) en azijn in een emmer met heet water te doen en het mengsel door elkaar te roeren.

U kunt de bak of emmer dan vervolgens vanaf zo hoog mogelijk leeg gieten in de gootsteen. De hoogte helpt hierbij om druk te creëren op de blokkade in de afvoer. Indien de verstopping niet meteen verholpen is, kunt u proberen om het mengsel een nachtje in te laten werken.

Heeft het ontstoppen met zuiveringszout en azijn niet geholpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Bilthoven via 030 308 09 92.

Afvoer ontstoppen door professionals

De afvoer laten ontstoppen door professionals is in de meeste gevallen het verstandigst. Zo weet u zeker dat de verstopping goed verholpen is. Riool Ontstoppen Bilthoven helpt u graag met uw verstopping. Indien nodig kunnen wij het met spoed voor u oplossen.

De prijs van het ontstoppen is afhankelijk van verschillende factoren:
– de ernst van de verstopping
– het aantal arbeidsuren
– de uitgevoerde reparaties
– de nodige inspecties
– machinekosten

Afvoer Ontstoppen Bilthoven staat voor eerlijkheid en transparantie. Wij werken met vaste tarieven en hanteren geen voorrijkosten. De werkzaamheden worden ook pas gestart wanneer u akkoord bent met de prijsopgave die wij op locatie maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en heeft u geen vervelende financiële verrassingen.

Wilt u Afvoer Ontstoppen Bilthoven inschakelen om uw verstopte afvoer te verhelpen? Neem dan contact op via 030 308 09 92.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Bilthoven helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Bilthoven? Riool Ontstoppen Bilthoven staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Bilthoven? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Bilthoven!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Bilthoven

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bilthoven?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Bilthoven via 030 308 09 92. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 09 92

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Bilthoven?

De prijzen van Riool Ontstoppen Bilthoven zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Bilthoven komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Bilthoven?

Ontstoppingsdienst Bilthoven ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Bilthoven verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Bilthoven helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Bilthoven bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Bilthoven inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 09 92.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Bilthoven en omstreken. Waar u ook woont in Bilthoven, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 09 92 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Bilthoven zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 92.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Bilthoven? Neem gerust contact op via 030 308 09 92.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Bilthoven op 030 308 09 92.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Bilthoven was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

FC De Bilt

Riool Ontstoppen Bilthoven is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Julianaschool

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Bilthoven.

Esther

Wooncentrum Schutsmantel

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Bilthoven is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button